Het bedrijf

Wildgroei bouwt doordachte digitale campagnes voor ambitieuze bedrijven. Wij duiken het volledige beslissingsproces van de klant in en zorgen dat jouw bedrijf zichtbaar is voor jouw doelgroep, daar waar het telt. Met slimme integraties tussen advertenties op sociale media, websites of zoekmachines, en marketing automation via chatbots en e-mail, zorgen we voor een stabiele influx van fans, leads of klanten.

My Skills

Social Advertising:
Sociale media zijn al jaren verantwoordelijk voor het gros van de mediaconsumptie van het leeuwendeel van Nederland. Met de juiste advertentie op het juiste moment weten we exact hoe we jouw doelgroep kunnen triggeren.
Search Advertising:
Klanten anno nu zijn kritisch en assertief, en gaan zoveel mogelijk zelf op zoek naar meer informatie over jouw bedrijf. Met advertenties op zoekmachines zorgen we ervoor dat jouw klant altijd de juiste informatie weet te vinden.
Banner Advertising:
Jouw bedrijf op websites die door jouw klanten worden bezocht, zoals nu.nl of bbc.com? We realiseren het met banner advertenties.
E-mail Automation:
Hoe verouderd e-mail ook klinkt, veruit de meeste online verkopen worden gegenereerd met dit decennia oude medium. Met nieuwe technieken is het tegenwoordig mogelijk om op de automatische piloot elke lead een volledig gepersonaliseerde e-mail te sturen.
Chatbot Automation:
Door het gesprek aan te gaan bouw je relaties met je klanten. Dit kun je natuurlijk zelf doen, maar je kunt dit ook volledig automatiseren met een chatbot. Wij bouwen interactieve chatbots waarmee jouw klanten de informatie krijgen die ze willen, zonder dat het jou ook maar een seconde van je tijd kost.