Het Bedrijf

Doordachte digitale interactie, invloedrijke marketingstrategie, aantrekkelijke grafische vormgeving en sterk beeldmateriaal zijn de ingrediënten die nodig zijn om je doelgroep optimaal te bereiken.

Onze media packages zijn zo opgebouwd dat we onze digitale media tools optimaal kunnen combineren waardoor de effectiviteit van je marketingcampagne meer resultaat oplevert voor minder kosten.

Eigenaar | Managing Partner: Hans van Batenburg MBA

Opleiding:

Nijenrode: Corporate Governance

University USA: MBA / Finance, Accounting, Corporate Law.

NLU / NLP: Master Business Coach

My Skills

Missie:
Management en Coaching van bedrijven met als missie deze te laten groeien en daarnaast een geoliede organisatie te creëren die zijn positionering in de markt zal weten te vinden.
Algemeen management:
Wij hebben meer dan een kwart eeuw aan ervaring in het managen en structureren van samenwerkingsverbanden binnen en buiten organisaties. Onder het motto dat een combinatie beter is dan de som der afzonderlijke delen zijn wij constant bezig om de cohesie tussen de verschillende onderdelen te stroomlijnen en met voortgangs- en knelpuntanalyses de uitvoering van een gezamenlijk product of dienst zo efficiënt mogelijk te laten verlopen.
Business Coaching:
Business Coaching is een gestructureerd en doelgericht proces, waarbij de coach op interactieve wijze de gecoachte of het team aanzet tot effectief gedrag. Coaching wordt door ons gebruikt als toevoeging en ondersteuning van het managen van personen binnen teams of organisaties. Waar we vooral aan werken is de bewustwording en persoonlijke groei en het vergroten van zelfvertrouwen waarbij het exploreren, ontwikkelen en toepassen van eigen ideeën wordt gestimuleerd.