About Us

Web Development

Wij zijn gespecialiseerd in het professioneel ontwerpen en ontwikkelen van kwalitatief hoogstaande websites. Wij dagen onszelf constant uit door met de nieuwste technieken.

Social media

representatieve timelines, converterende ad copy, landingpages die relevant zijn en e-mails met een goede follow-up

Branding & design

Wij specialiseren ons in de branding van jouw onderneming. Een foto zegt meer dan 1000 woorden. Dit geldt ook voor de uitstraling van jouw bedrijf.

Online Marketing

Wildgroei bouwt doordachte digitale campagnes voor ambitieuze bedrijven. Wij duiken het volledige beslissingsproces van de klant in en zorgen dat jouw bedrijf zichtbaar is voor jouw doelgroep, daar waar het telt.

Film & Video

Film & Video zijn niet meer weg te denken in de wereld van de digitale marketing. Bewegende beelden krijgen 6 keer zo veel aandacht en blijven veel langer hangen dan tekst. De mogelijkheden hiermee zijn eindeloos.

Media Management

Doordachte digitale interactie, invloedrijke marketingstrategie, aantrekkelijke grafische vormgeving en sterk beeldmateriaal zijn de ingrediënten die nodig zijn om je doelgroep optimaal te bereiken.

Create

Wij ontwerpen en creëren digitale tools die in dienst staan van jullie online- activiteiten. Afhankelijk van jullie propositie kunnen wij hier een doordacht plan voor bedenken en uitvoeren.

Deliver

Het afleveren van passende content bij de juiste doelgroep(en) in de stijl en look & feel van jullie organisatie is topprioriteit. Wij kunnen jullie helpen om   een duidelijke en converterende communicatie-strategie op te zetten.

Analyse

Resultaat gaat niet zonder analyse en analyse gaat niet zonder monitoren. Om een optimaal resultaat te krijgen zal constant moeten worden bijgestuurd om de snelle veranderingen in deze tijd voor te blijven. Wij kunnen jullie helpen om daar effectief mee om te gaan.

Improve

Uiteindelijk zal door constant analyseren en monitoren een verbeterproces ontstaan waardoor tijdig kan worden ingespeeld op de doestellingen en marketingstrategie van jullie organisatie. Wij kunnen jullie helpen om aan dit verbeterproces vorm te geven.

“Een goed marketingplan is pas perfect als het af is”

Hans van Batenburg MBA

“Professionaliteit is weten hoe het moet, wanneer het moet gebeuren en het vervolgens doen”

Carsten van Eken

“Een beeld zegt meer dan 1000 woorden”

Michael van Batenburg

“Ondernemen is een vliegtuig bouwen terwijl je van de berg af springt.”

Jan Hein de Wilde